Apple Watch
Scherm Herstellen

Apple Watch scherm reparatie in België en Nederland

Is het scherm stuk van uw Apple device? Laat uw Apple Watch scherm herstellen tegen lage kosten. Niets is zo vervelend als een kapot glas, gebarsten glas of schade aan uw Apple scherm.  

Naast dat u de gegevens niet goed kunt aflezen en het u belemmert in het gebruik, kan een defect Apple-scherm veel schade aanrichten aan uw innovatieve horloge. Er kan namelijk vocht en vuiligheid in uw horloge komen, wat uiteraard slecht is voor het mechanisme.  

Het kapotte glas vervangen en krassen verwijderen met behoud van het originele horloge-scherm, en ook nog 12 maanden garantie op Apple reparatie scherm ontvangen? Dat kan alleen maar bij FixNow Meise. Wij voeren tegen lage kosten een Apple Watch reparatie scherm uit.  

U betaalt bij ons geen verzend-* of retourkosten

Bij FixNow vinden wij het belangrijk dat u altijd tevreden bent met uw reparatie. Daarom betaalt u bij ons geen verzendkosten* en retourkosten over uw bestelling.

Verzekerd verzenden vanuit België en NederlandVerzend label aanvragen is super simple.

Apple scherm laten maken

Wilt u het Apple scherm laten maken van uw Apple Watch? Er zitten namelijk krassen op of u heeft uw horloge per ongeluk laten vallen en het glas is gebroken? Dan kunt u voor de reparatie terecht bij Apple België FixNow. Als het scherm stuk is van uw Apple Watch repareren wij deze binnen 1 uur. Niet alleen voor Apple Watch scherm herstellen kunt u bij ons terecht, maar ook voor een scherm herstellen van uw andere Apple devices, zoals een iPhone of iPad scherm herstellen.  

Bij de reparatie is het in de meeste gevallen niet nodig om het hele scherm te vervangen, waardoor een reparatie Apple Watch glas in negen van de tien gevallen volstaat. Wij hebben ons gespecialiseerd in Apple Watch herstellen, zonder het beeldscherm te vervangen. Dit is de helft goedkoper dan het hele scherm te vervangen. En bovendien ziet uw horloge er weer als nieuw uit.  

Verkoop uw beschadigde Apple Watch bij Fixnow

Indien u niet wilt apple watch repareren dan kies voor Fixnow’s inruilprogramma en ontvang geld voor uw oude Apple Watch met een beschadigd scherm. Profiteer van ons eenvoudige inruilproces, gratis verzending en snelle betaling. Apple Watch Verkopen

Goedkoop scherm Apple Watch vervangen

Dat klinkt als goud in de oren ‘goedkoop scherm Apple Watch vervangen’, is dat mogelijk? Jazeker, bij FixNow kunnen wij het Apple Watch glas vervangen tegen een zeer laag tarief. Dit komt omdat wij niet het scherm in zijn geheel vervangen, maar het glas Apple Watch herstellen. Dit is 50% goedkoper dan een compleet scherm Apple Watch vervangen.  

Een Apple Watch scherm reparatie wordt middels een speciale hoge technische werkwijze gerepareerd. Waardoor wij uw Apple Watch scherm herstellen, zonder hoge kosten te maken. Wilt u hier meer over weten? Neem dan zeker contact met ons op. Bij FixNow Meise bespaart u veel geld bij de reparatie van gebroken glas van uw horloge.  

Apple Watch krassen verwijderen scherm met behoud van Apple-garantie

Ook voor een Apple Watch krassen verwijderen scherm kunt u bij FixNow terecht. Wij hebben een speciale polish machine waarmee wij het Apple Watch glas herstellen, zonder dat het horloge uit elkaar wordt gehaald. Daardoor behoud u de originele sealing en Apple-garantie.   

Wilt u uw Apple Watch glas herstellen tegen lage kosten? Laat FixNow je helpen. Wij zijn specialist voor Apple Watch herstellen België, het is ook niet voor niets dat onze klanten een hoge waardering geven voor onze service. Herstellen glas van uw Apple devices regelt FixNow voor u. Reparaties zijn binnen 2 uur gereed.  

Apple watch 8 scherm kapot

Informatie over Apple Watch scherm herstellen

Wilt u meer weten over Apple Watch scherm herstellen, neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. Bekijk ook onze video hoe wij een Apple Watch scherm herstellen, zonder het beeldscherm te vervangen, wat 50% goedkoper is. 

In het geval dat er barsten aanwezig zijn op het beeldscherm, raden wij aan om direct een herstellen glas reparatie te laten uitvoeren. Het beeldscherm is namelijk vatbaar voor vocht en vuil, wat ervoor kan zorgen dat het scherm intern beschadigd. Laat uw Apple Watch-reparatie uitvoeren door onze ervaren specialist.  

Scherm herstellen van diverse Apple-series

Het Apple Watch-mechanisme is erg klein en kwetsbaar, daarom is ervaring en behendigheid vereist voor Apple Watch scherm herstellen. Eén verkeerde beweging kan er al voor zorgen dat het Apple Watch scherm volledig vervangen moet worden. Waardoor de kosten behoorlijk kunnen oplopen. 

Bij ons kunt u terecht voor scherm herstellen van diverse Apple Watch series, zoals Apple Watch serie 3 en Apple Watch 4. Maar ook voor hogere modellen kunt u ons inschakelen, zoals de Apple Watch series 5, maar ook Apple Watch 6 en SE en natuurlijk niet te vergeten de Apple Watch 7. Welk model u ook heeft, laat uw scherm herstellen door onze specialisten van FixNow Meise.  

Scherm herstellen van uw Apple Watch? Wij fixen het voor u!

Gecertificeerde reparaties met 12 maanden garantie!

krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

FAQ Apple Watch Reparatie

Nee, we hebben speciale polishing machine waar we alle krassen kunnen verwijderen. Als glas is gebarsten dan moeten we sowieso glas vervangen.

Ja, je krijgt 12 maanden garantie op de scherm glas reparatie van het horloge. Deze garantie is alleen van toepassing op de reparatie zelf. Garantie op waterschade geven wij niet.  

Nee, er is geen garantie op waterschade na de reparatie. Na een schermvervanging of schermreparatie kan de waterbestendigheid deels vervallen. De garantie van Apple vermeld ook specifiek, ondanks dat het horloge waterdicht is, is het niet gedekt voor eventuele waterschade. Wij sluiten ons daar ook bij aan. Bij de reparatie gebruiken wij altijd waterdichte lijm bij het bevestigen van het horlogescherm, maar we kunnen geen waterbestendigheid van het horloge garanderen na de reparatie. 

Zodra wij het horloge ontvangen, gaan we dezelfde dag al aan de slag.  

Ja wij repareren ook de functies van het aanraakscherm.  

FixNow herstelt alle schermen van de Apple Watch series. Je kan bij terecht voor bijvoorbeeld een Apple Watch series 4 scherm reparatie, maar ook voor een scherm Apple Watch 3 

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×