iPhone batterij vervangen

Key Takeaways

 • Een professionele service voor het vervangen van de iPhone-batterij bij Fixnow.
 • Een overzicht van de kosten per model voor batterijvervanging.
 • Waarom het belangrijk is om uw iPhone batterij op tijd te vervangen.
 • Hoe u de levensduur van uw iPhone batterij kunt verlengen.
 • De signalen die aangeven dat uw iPhone batterij aan vervanging toe is.

Table of Contents

Inleiding

Bij Fixnow begrijpen we dat een goed functionerende batterij cruciaal is voor het behoud van de optimale prestaties van uw iPhone. Met ons deskundig team bieden we een betrouwbare en kosteneffectieve service aan voor het vervangen van iPhone batterij.

Waarom vervangen van iPhone Belangrijk is

Het tijdig vervangen van uw iPhone batterij is essentieel om ervoor te zorgen dat uw apparaat naar behoren functioneert. Een falende batterij kan leiden tot een reeks problemen, zoals:

 • Extreem snelle ontlading van de batterij
 • Het apparaat gaat alleen aan als het aan de oplader is aangesloten
 • Het toestel schakelt uit bij lage temperaturen
 • De smartphone werkt traag als het oplaadpercentage laag is.

Prijs van iPhone Batterij vervangen service bij Fixnow

We bieden een transparant prijsbeleid voor het vervangen van de batterij voor verschillende iPhone-modellen. Hieronder vindt u een overzicht van de kosten voor het vervangen van de batterij per iPhone-model:

Het verwijderen van "Belangrijk batterij bericht" pop-ups op iPhone XS tot 15 Pro Max

Apple heeft de batterij van de iPhone XS en latere modellen gecodeerd. Wanneer je de batterij vervangt, krijg je het bericht "Belangrijk batterij bericht" en "Service". Vooral de batterijgegevens van de iPhone 11- en 15-serie zijn niet toegankelijk, zelfs niet na het plaatsen van een aftermarket of originele Apple batterij.

Om dit probleem op te lossen, introduceren we de structuur van de batterij. Deze bestaat grofweg uit twee delen: het BMS-bord en de batterijcel. Het BMS-bord dient voornamelijk als beschermingsbord maar slaat ook batterijgegevens op. Voor de iPhone XS, als voorbeeld, is een batterijdata-corrector en een nieuwe batterijcel nodig. Hierna moet je de telefoon demonteren, de batterij verwijderen, en het BMS-bord van de originele batterij aan de nieuwe batterijcel lassen.

Het is essentieel om het originele BMS-bord te verwijderen en op de juiste manier te solderen. Na het solderen moet je het BMS-bord installeren en beschermende tape aanbrengen. Omdat het BMS-bord vervangen is en de batterij beschermd is, kan de spanning niet worden gemeten. Het is noodzakelijk om de batterij te activeren met een gelijkstroomvoorziening.

Belangrijk is dat je de telefoon alleen kunt inschakelen met een stroomkabel. Hierna kun je de nieuwe batterij installeren en naar "Instellingen" gaan om de batterij gezondheids informatie te bekijken.

Er zijn ook aanvullende stappen voor de iPhone 11-serie, zoals het installeren van het BMS-bord, het activeren van de batterij met een gelijkstroomvoorziening en het gebruik van een gespecialiseerd PCB-bord om de gegevens te lezen.

Bij FixNow voeren we deze procedures zorgvuldig uit, met behulp van de nieuwste technologieën en deskundige technici om ervoor te zorgen dat uw iPhone optimaal presteert na de batterijvervanging.

iPhone Batterij vervangen 100%

Apple batterij vervangen

De kwaliteit van de producten die onder het wereldberoemde merk Apple worden gemaakt, wordt door niemand betwijfeld en geclaimd. En toch gebeurt het dat de “Apple” apparaten herstellen of vervangen moeten worden.

Ondanks de hoge kwaliteit van onderdelen die Apple gebruikt, kan vervangen van de batterij na verloop van tijd noodzakelijk worden, als de gebruiker zich niet aan de gebruiksvoorschriften houdt of als de capaciteit afneemt. Zowel lage als hoge temperaturen hebben een negatief effect. Bijvoorbeeld als de iPhone in de zomer is op direct zonlicht ligt of in de kou heeft gestaan, kan de batterij capaciteit verliezen en gaat hij minder lang mee.

De kwaliteit van niet-originele laders kan de batterij van uw iPhone ook vrij snel beschadigen. Daarom is een van de belangrijke regels om geen batterijladers van derden te kopen.

Wat zijn de signalen dat de batterij moet vervangen worden?

De onbruikbaarheid van de Apple iPhone batterij kan worden uitgedrukt door een aantal tekenen.

Deze kunnen het volgende omvatten:

 • De batterij begint extreem snel te ontladen;
 • Het apparaat gaat alleen aan als er lader wordt geconnecteerd;
 • Het toestel schakelt uit wanneer de temperatuur laag is;
 • De smartphone is traag als het oplaadpercentage laag is;
 • Als je belt valt de iPhone plotseling uit.

Deze problemen kunnen wijzen op de noodzaak om de batterij te vervangen, die defect is geraakt door normale slijtage, het binnendringen van vocht in het apparaat of blootstelling aan hoge (lage) temperaturen. Bovendien moet de batterij mogelijk worden vervangen in gevallen als:

 • Het scherm van de iPhone staat bol en er zitten vlekken op het scherm (het probleem wordt meestal veroorzaakt door een “opgeblazen” batterij, die van binnenuit op het scherm drukt en het vervormt). In dit geval moet de batterij dringend worden vervangen;
 • Het percentage van de batterij schommelt voortdurend en het apparaat start spontaan opnieuw op;

iPhone batterij vervangen

Hoe de Levensduur van de Batterij te Verlengen

Het is mogelijk om de levensduur van uw iPhone batterij te verlengen door enkele eenvoudige voorzorgsmaatregelen te nemen:

 1. Vermijd extreme temperaturen: Laat uw iPhone niet achter in omgevingen met temperaturen onder het vriespunt of boven de 35 graden Celsius.
 2. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht.
 3. Ontlaad uw smartphone niet onder 10%.
 4. Sluit alle applicaties af die momenteel niet in gebruik zijn om de batterij te sparen.
 5. Gebruik alleen de originele accessoires die bij uw iPhone zijn geleverd, zoals de USB Lightning-kabel en de voedingsadapter.
 6. Vermijd het gebruik van draagbare Power Banks en autoladers.

Tabel: Tips voor Batterijbehoud

Tip Beschrijving
Vermijd extreme temperaturen Houd uw iPhone weg van te koude of te warme omgevingen
Gebruik originele accessoires Gebruik de door Apple geleverde kabel en voedingsadapter
Beheer van applicaties Sluit niet-gebruikte apps om energie te besparen
Vermijd volledige ontlading Laat de batterij niet onder de 10% ontladen
Vermijd draagbare laders Gebruik geen Power Banks en autoladers

Afspraak Maken voor Batterijvervanging

Bij Fixnow maken we het proces van batterijvervanging eenvoudig en handig voor u. U kunt online een afspraak maken voor een snelle service. We bieden batterijvervanging aan voor een breed scala aan iPhone-modellen, en onze ervaren technici zorgen ervoor dat uw apparaat snel en efficiënt wordt gerepareerd.


Conclusie

Het tijdig vervangen van uw iPhone batterij is cruciaal om de prestaties en functionaliteit van uw apparaat te behouden. Bij Fixnow zorgen we ervoor dat dit proces soepel en stressvrij verloopt, zodat u kunt blijven genieten van uw iPhone zonder onderbrekingen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor batterijvervanging, en ervaar de betrouwbaarheid en professionaliteit van onze diensten.

Tabel: Voordelen van Batterijvervanging bij Fixnow

Voordeel Beschrijving
Professionele Service Ervaren technici die kwaliteitsdiensten leveren
Transparante Prijzen Duidelijke kostenstructuur zonder verborgen kosten
Snelle Service Efficiënte batterijvervangingsdiensten zonder lange wachttijden
Breed Scala aan Modellen Batterijvervanging voor verschillende iPhone-modellen
Online Afspraak Maken Gemakkelijke online afspraakplanning voor uw gemak

FAQ

De levensduur van een iPhone bedraagt 600-900 volledige oplaad-/ontlaadcycli, wat neerkomt op ongeveer 12-16 maanden gebruik.

Wij gebruiken hoogwaardige vervangingsonderdelen voor de installatie die volledig compatibel zijn met de originele fabrieksspecificaties.

Ja, maar vaak leidt het zelf vervangen van de batterij van uw iPhone tot nog meer problemen met de werking van het toestel. Zonder professionele vaardigheden en het nodige gereedschap is het beter geen risico te nemen.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×