MacBook Herstellen

MacBook herstellen bij Fixnow

MacBook herstellen omdat deze vocht- of waterschade heeft, is gevallen of een barst in het Apple scherm heeft? Laat deze reparatie vakkundig uitvoeren door Fixnow, jouw betrouwbare specialist voor alle Apple en Samsung reparaties. Van scherm MacBook herstellen tot batterij vervangen. Ook wanneer het toetsenbord niet meer naar behoren werkt is het wellicht tijd om het MacBook grondig schoon te laten maken. Voor al deze reparaties kan je terecht bij Fixnow België. 

MacBook reparatie

Producten van Apple zijn zeer betrouwbaar, dus je hoeft niet vaak naar een servicecentrum voor een MacBook reparatie. Maar soms kan je niet zonder een MacBook reparatie. De oorzaken van het falen van deze hoogwaardige apparatuur kunnen mechanische schade, oververhitting en zelfs vocht zijn. En moet je de MacBook herstellen reparatie overlaten aan de ervaren specialist van Fixnow service. Wij voeren de MacBook reparatie niet alleen snel en efficiënt uit, maar ook voor een redelijke prijs.

Veel voorkomende problemen

Hieronder volgt een lijst van de meest voorkomende defecten waarbij een MacBook herstellen reparatie noodzakelijk is. Maar helaas bevat deze lijst geen “ziektes” van alle modellen, meer details vindt je direct op de pagina van het specifieke model. 

Eigenaren van een MacBook worden doorverwezen naar het servicecentrum vanwege de volgende storingen:

MacBook scherm vervangen

Apple beeldschermen gaan vaak stuk door onzorgvuldig gebruik. Oorzaken van een MacBook scherm vervangen zijn onder meer vallen op harde oppervlakken, schokken en waterschade. Problemen met het display worden veroorzaakt door defecte elementen die verantwoordelijk zijn voor het Apple Macbook scherm.

Macbook scherm herstellen is alleen mogelijk met behulp van speciale apparatuur en gereedschap. Zodat bij Macbook herstellen ook de hoge kwaliteit gegarandeerd is. En bovenal, met de ervaring van bekwame vakmensen die zeer nauwkeurig werk verrichten bij een Macbook herstellen reparatie. Door contact op te nemen met Fixnow, in plaats van het zelf te doen en te vertrouwen op niet-professionals, kan je een volledig herstel van het Macbook scherm verwachten. En het risico op een nog ernstiger defect verkleinen. Laat vandaag nog jouw Macbook herstellen door de specialisten van Fixnow.

MacBook scherm herstellen

Macbook herstellen van waterschade: prijs en kenmerken van de herstelling

Gemorste vloeistof is een van de meest voorkomende redenen om een MacBook herstellen reparatie uit te laten voeren. Water, sap, thee en zelfs alcohol kunnen op de apparatuur komen. Vloeistof die binnenkomt veroorzaakt vaak ernstige schade aan de onderdelen van de laptop. Het is dus niet nodig om in een dergelijke situatie jouw MacBook met een föhn te drogen of zelf uit elkaar te halen. Het eerste wat een gebruiker moet doen is de stekker van de laptop uit het stopcontact halen en het device naar een specialist brengen.

MacBook op tijd naar Fixnow brengen kan veel geld besparen. Vaak kan het schoonmaken van interne componenten het probleem al oplossen. Gebeurt dit niet, dan resulteert dit vaak in het volledig stuk gaan van de computer. Daarna kan een MacBook alleen hersteld worden door microsolderen en zelfs het moederbord vervangen. Waarbij de kosten van de reparatie van een MacBook met waterschade fors oplopen. Laat daarom altijd tijdig je Macbook bestellen, zodat verdere schade voorkomen kan worden. 

MacBook schoonmaken

Geregeld MacBook schoonmaken draagt bij aan het behoud van je laptop. Bij gebruik van een laptop komt er stof en vuil in de behuizing. Hierdoor kunnen de toetsen van het toetsenbord niet meer naar behoren werken, de processor en andere onderdelen oververhit raken en de pc trager worden. Het probleem vereist een MacBook reparatie zoals schoonmaken. Enkele redenen om met ons contact op te nemen voor MacBook herstellen zijn:

  • Veel warmte en lawaai tijdens de werking.
  • Hete lucht komt uit de ventilatieopeningen;
  • Vertragingen in de software en spontane uitschakelingen.

Het reinigingsinterval voor de Mac, waarvan de prijs varieert van het model, is één keer per jaar. Bij werkzaamheden in ruimten met veel stof en huisdieren, raden wij aan om dit tweemaal per jaar te doen. Tegelijkertijd met de reiniging moet de toestand van de thermische pasta worden gecontroleerd en zo nodig vervangen.

Verloop reparatie Macbook herstellen

  1.  Je levert het apparaat persoonlijk af bij Fixnow, afspraak maken of vraagt verzend label aan;
  2. Nadat jouw MacBook is ontvangen voor reparatie, ontvang je een document dat onze verbintenis bevestigt;
  3. Na voltooiing van de diagnose zal onze manager jou bellen en informeren over de reden van de storing en de kosten van de reparatie;
  4. De betaling vindt plaats nadat de dienst is verleend en de laptop op zijn werking is gecontroleerd;
  5.  Na betaling krijg je een factuur met garantie.

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele kwaliteit onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op onze website worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de uit te voeren werkzaamheden voor de reparatie van uw Apple-device. 

De duur van de reparatie is afhankelijk van wat er gedaan moet worden. Vrijwel alle reparaties kunnen wij binnen 1 uur uitvoeren. U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de reparatie-afdeling. 

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×